Zapisywać można się w dowolnym momencie. Osoby niezapisane oczywiście również mają wstęp. Kluczowe jest zapełnienie minimalnej liczy osób. Granie w mniejszym gronie nie należy do ciekawych, więc ustawiam datę oraz godzinę zakończenia' zapisów. Jeśli do wyznaczonego terminu nie będzie wystarczającej ilości osób - spotkanie będzie odwołane.
Osoby, które rezygnują z udziału (już będąc na liście) proszone są o wypisywanie się z listy. Powód nie jest konieczny 🙂
Osobista prośba do graczy znających już ogrywane scenariusze: Znacie wykorzystywane rekwizyty i zapewne najczęściej ogrywane miejsca na danych miejscówkach. W związku z tym proszę o poświęcenie chociażby 5 minut by pomyśleć, jak można urozmaicić nasze rozgrywki. Z chęcią wysłucham pomysły na nowe scenariusze oraz/lub modyfikację już obecnie występujących. Scenariusze planujcie pod nasze realia. Podpowiem: 😅 mało myślenia i dużo strzelania oraz dobra grywalność przy minimalnej frekwencji.
Ewentualne dorabianie nowych rekwizytów spoczywa na pomysłodawcy. Chciałem to zaznaczyć, by pomysły były realne do zrealizowania.
O pomysły zapytam na rozgrywce. Osoby, które nie będą na rozgrywce, a wpadną na jakiś pomysł proszę o zarzucenie tematu bezpośrednio do mnie lub poprzez wstawienie postu w kategorii 'SCENARIUSZE'.
> Zapisy na rozgrywkę do: 30.01 12:00
> Minimalna frekwencja: 8 osób
> Planowany czas rozgrywki: 4 godziny
Czas rozgrywki może się wydłużyć zależnie od frekwencji.
> Dojazd: za torami pierwszy zajazd po lewej (jadąc od strony Suwałk)
> Lista:
1. Szopen
2. Żeber
3. Wiktor (drugi raz na rozgrywce)
4. Krzak
1. Szopen
2. Żeber
4. Krzak
5. Echo
6. Synek
7. Adrian (pierwszy raz na rozgrywce)
Nie stety jednak nie będę
1. Szopen
2. Żeber
4. Krzak
5. Echo
6. Synek
7. Adrian (pierwszy raz na rozgrywce)
8. Przemo
Hmmm moze na chwile wpadne
1. Szopen
2. Żeber
4. Krzak
5. Echo
6. Synek
7. Gober
8. Adrian (pierwszy raz na rozgrywce)
9. Przemo
I mamy minimum. Ładnie idzie! Czym nas więcej, tym lepiej 😁 Ja zabieram Wiktora, Adriana, i mam zarezerwowane miejsce dla Synka.
1. Szopen
2. Żeber
4. Krzak
5. Echo
6. Synek
7. Gober
8. Adrian (pierwszy raz na rozgrywce)
1. Szopen
2. Żeber
4. Krzak