Ze względu na nowe restrykcje - litewski rząd wprowadził obowiązkową kwarantannę po przekroczeniu granicy - zostaje nam podjęcie próby grania na terenie opuszczonej cegielni. Jak już wiecie nie ma zgody na użytkowanie tego terenu, więc każdy jedzie na swoją odpowiedzialność ze świadomością, że w każdej chwili rozgrywka może być przerwana. Nie było rozmowy z osobą, które dzierżawi kawałek terenu cegielni, więc ta część (i tak jest zbędna na rozgrywki mniejsze niż 40 osób) będzie wykluczona z gry. Kontakt z dzierżawcą części terenu cegielni zostanie nawiązany dopiero PO rozgrywce ze względu na brak danych - zostawimy kontakt telefoniczny z nadzieją, że gość się do nas odezwie.
Gramy na warunkach CQB - będzie chrono, ale ze względu na aktualną sytuację ustalam limit do 400 fps. Liczę na waszą rozwagę i odpowiedzialność. W budynkach i ich pobliżu tylko tryb ognia pojedynczego. Na zewnątrz budynków (co najmniej 10 m od ścian) brak ograniczeń.
Nie chcemy zwracać na siebie zbyt dużej uwagi, więc aktualnie ograniczenia są następujące:
limit graczy do 20 osób, po 10 na stronę,
zakaz pirotechniki (nie będzie też zamienników granatów),
zmienione zasady "pif paf",
inne drobne ograniczenia będą podane przed rozegraniem scenariuszy.
> Dojazd: Samochody parkujemy na terenie rozgrywki w okolicach punktu zaznaczonego w linku poniżej. Zabrania się parkowania samochodów pod domami mieszkalnymi.
> Lista:
1. Szopen
Szopen
Eryk
Kraken
Wrona
Jola
Gober
Żeber
Matajas
Smyku
Arturito
Storkesi
Echo
Rafał
Paulina
Grabek
Buzol
Eryk Masalski - zadzwoń do mnie dzisiaj: 690 617 369
Szopen
Eryk (drugi raz na rozgrywce)
Kraken
Wrona
Jola
Gober
Żeber
Matajas - potwierdzam
Smyku-potwierdza
Arturito-potwierdza
Ben-potwierdza
Storkesi
Echo
Rafał (pierwszy raz na rozgrywce)
Paulina
Grabek
Grabek Paulina
W sobotę od 12:00 do końca dnia potwierdzajcie swoją obecność.
Szopen
Eryk (drugi raz na rozgrywce)
Kraken
Wrona
Jola
Gober
Żeber
Matajas
Smyku
Arturito
Ben
Storkesi
Echo
Rafał (pierwszy raz na rozgrywce)
Dziękuję za informacje, nie wie nikt może ile kosztowałby taki gumowy tomahawk?