Limit 350 fps. Schodzimy do polskich standardów. Liczę na waszą rozwagę i odpowiedzialność. W budynkach i ich pobliżu tylko tryb ognia pojedynczego. Na zewnątrz budynków (co najmniej 15 m od ścian) ograniczenia według standardowych zasad, ale również tylko tryb ognia pojedynczego (https://suwalskieforumasg.wixsite.com/sfasg/forum/regulaminy-i-zasady/regulamin-rozgrywek-asg).
Rozgrywka jest planowana na 4 godziny.
Zasady na terenie gry:
pirotechnika - TYLKO DYMNE, GRANATY/MINY SPRĘŻYNOWE, używana na odpowiedzialność posiadacza (organizator może poprosić o wcześniejszy pokaz piro i może go nie dopuścić do gry),
zmienione zasady "pif paf"/silent kill,
granica terenu gry podana będzie przed pierwszym scenariuszem.
każdy gracz musi mieć ze sobą kamizelkę odblaskową.
gracze niepełnoletni - wymagana osłona twarzy w postaci maski stalker i wypełniona zgoda dla niepełnoletnich.
> Dojazd: Samochody parkujemy na terenie rozgrywki w okolicach punktu zaznaczonego w linku poniżej. Zabrania się parkowania samochodów pod domami mieszkalnymi.
> Lista:
1. Szopen
1. Szopen
2. Haribo
3. Sławomir
4. Wrona
5. Eryk
6. Echo
7. Storkesi
8. Interesant
9. Interesant
10. Kraken
11. Rafał
12. Bartek
13. Przemo
1. Szopen 2. Haribo 3. Sławomir 4. Wrona 5. Eryk 6. Echo 7. Storkesi 8. Interesant 9. Interesant 10. Interesant 11. Kraken
12. Rafał
13. Bartek
1. Szopen
2. Haribo
3. Sławomir
4. Wrona
5. Eryk
6. Echo
7. Storkesi
8. Interesant
9. Interesant
10. Interesant
11. Kraken 12. Rafał
1. Szopen
2. Haribo
3. Sławomir
4. Wrona
5. Eryk
6. Echo
7. Storkesi
8. Interesant
9. Interesant
10. Interesant
11. Kraken
Potrzebuję repliki oraz ochrony oczu, Jakby któraś z osób które pojawią się w niedzielę mogłyby mi to ogarnąć byłbym bardzo wdzięczny.
Jeśli miałby ktoś pożyczyć google bądź okulary i maskę to też mógłbym być.
Szukam 2 replik do pożyczenia i wszystkiego co jest potrzebne do ich poprawnego funkcjonowania. Ochrona oczu i maski też się przydadzą.
Edycja: Mam 2 repliki załatwione. 2 pary gogli też mam i 1 maskę stalker.
1. Szopen
2. Haribo
3. Sławomir
4. Wrona
5. Eryk
6. Echo
7. Storkesi
8. Interesant
9. Interesant
10. Interesant
1. Szopen
2. Haribo